Professioneel in tentenverhuur

Party Professionals Tentenverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van pagode-, kader- en stretchtenten.  Wij leveren op allerlei events, feesten, beurzen en festivals.

Bij de oprichting in 2006 richtten we ons voornamelijk op de privé-verhuurmarkt.  Binnen dit segment zijn vooral onze persoonlijke service en onze flexibiliteit belangrijke troeven.

De privé-markt blijft een belangrijk aandeel binnen ons klantenbestand, maar doorheen de jaren breidde onze stock uit, waardoor we ook makkelijker onze pijlen kunnen richten op de professionele klanten.  Vandaag hebben we een voorraad van 100 pagodetenten en 5000m² kadertenten (10m, 15m en 20m breedte) in ons gamma.  Dit maakt ons de aangewezen partner voor organisatoren van beurzen, sportevenementen en festivals.

Waarom bij Party Professionals een tent huren ?

Onze troeven:

  • Netheid en uniformiteit van de materialen;
  • Flexibiliteit in op- en afbouw;
  • Goed geoliede logistieke machine;
  • Hoogste stabiliteitsnorm voor tijdelijke structuren (EN13728)
  • Alle zeilen zijn voorzien van brandattesten

Dankzij onze centrale ligging kunnen wij bovendien op een efficiënte manier bouwen over gans België.
Daarbij zorgt een gemotiveerd team van medewerkers ervoor dat de tenten tijdig geplaatst worden.

Wij zijn ondertussen uitgegroeid tot een niet weg te denken speler binnen de Belgische evenementen-, festival- en sportwereld, maar ook voor onze privé-klanten hebben wij voor de meest uiteenlopende doeleinden een oplossing.  Elk evenement is immers anders en vraagt een accommodatie op maat, zodat gasten in stijl kunnen worden ontvangen.

Interesse in Party Professionals tentenverhuur? Neem gerust contact op.
Wij streven ernaar om elk event tot een succes te maken!