Pagodetenten

De pagodetenten zijn stijlvolle, kwalitatieve structuren die onderling gekoppeld kunnen worden, ook met andere tentvormen, zoals de Athena-zeshoek en de kadertenten.
Al deze tenten kunnen we voorzien met cassettevloer.

Pagodetenten 5m x 5m

De pagodetent 5m x 5m is onze standaard pagodetent. Met hun zijkanthoogte van 2m87 zijn ze dus perfect inzetbaar op tuinbeurzen, festivals, sport- en lifestyle evenementen, VIP-dorpen, … Met een voorraad van meer dan 100 pagodetenten kunnen we bijna elk evenement aan.
Onze tenten voldoen uiteraard allemaal aan de Europese veiligheidsnormen.

Extra’s

We bieden een aantal extra’s aan om de door jou gekozen tenten nog meer karakter te geven.

Cassettevloer

 

Al onze tenten kunnen voorzien worden van cassettevloer. Deze is gemaakt uit dennenhout, bevestigd op aluminium profielen.
De vloerpanelen, met een standaardafmeting van 2,5m x 1m, worden op een metalen frame geplaatst dat genivelleerd gelegd wordt.
Zo bent u zeker van een stabiele ondergrond in uw tent.

 

Verwarming en verlichting

 

Al onze tenten kunnen voorzien worden van verschillende soorten verwarming of verlichting. Aarzel niet om hier meer informatie over te vragen.

 

Andere

 

Door de multifunctionaliteit van onze pagodetenten, hebben we nog tal van andere accessoires. Wens je graag meer info over tapijt, bannerframes, bar-barriers, … ? Aarzel niet om hierover contact op te nemen!

 

Veiligheid

Party Professionals werkt steeds met veiligheid in het achterhoofd. Onze tenten voldoen aan alle Europese normen. De nodige attesten kunnen hiervan voorgelegd worden.

Reiniging

Party Professionals heeft in 2016 in een eigen wasplaats met professionele reinigingsmachines geïnvesteerd.  Met deze machines worden onze tentzeilen vakkundig gereinigd.

Vestigingen

Party Professionals bvba
Kantoor: Leuvensebaan 85, 3220 Holsbeek
Magazijn: Bleyveldstraat 17, 3320 Hoegaarden

Transportkosten worden berekend van uit ons magazijn in Hoegaarden.

 

Contacteer ons

Tel: +32 16 29 15 47
Mail: info@decuber.be

Jobs

Binnen ons bedrijf zijn we steeds opzoek naar gemotiveerde werknemers. Je komt terecht in een bedrijf waar groepsgeest, plezier en hard werken samengaan. We bieden een stabiele omgeving met de mogelijkheid flexibel te werken, maar waar avond- en weekendwerk in bepaalde periodes ook noodzakelijk is. Fijne collega’s en uitdagende projecten behoren eveneens tot het basispakket!