Kadertenten

 

Een vaste waarde in ons assortiment. Onze kadertenten vormen de basis voor een geweldig evenement.
Wie een grotere oppervlakte wil overdekken, komt automatisch bij de kadertenten uit. Deze kunnen we aanbieden met breedte 10m, 15m of 20m.
De kadertenten lenen zich perfect om gemodificeerd te worden aan uw wensen. Zo kan u kiezen om een vloer te leggen in uw kadertent. Daardoor  bekomt u een proper, egaal geheel.
De witte zeilen kunnen vervangen worden door panelen, de vensterzeilen door vaste ramen, zelfs de witte dakzeilen kunnen in een transparante versie worden voorzien.
De kadertent kan modulair opgebouwd met een minimum oppervlakte van 100m² en kan uitgebreid worden naar gelang uw behoeften.

Kadertenten 10 meter

Hun klassieke zadeldak vorm en vrije overspanning van 10 meter maakt van hen de geschikte oplossing voor de grotere evenementen, gaande van trouwfeesten, beurzen, tot festivals.

Kadertenten 15 meter

Kadertenten met vrije overspanning van 15m, kunnen we zowel in de klassieke zadeldak vorm aanbieden, als in de aantrekkelijk gebogen dakvorm. Dit maakt van hen de oplossing voor de grotere evenementen, gaande van trouwfeesten, beurzen, tot festivals.

Kadertenten 20 meter

Kadertenten met vrije overspanning van 20m, kunnen we zowel in de klassieke zadeldak vorm aanbieden, als in de aantrekkelijk gebogen dakvorm. Dit maakt van hen de oplossing voor de grotere evenementen, gaande van trouwfeesten, beurzen, tot festivals.

Combinaties

Bijna alle tenten in ons gamma zijn combineerbaar met elkaar. Zo kunnen we nog meer op maat van uw wensen werken. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Extra’s

We bieden een aantal extra’s aan om de door jou gekozen tenten nog meer karakter te geven.

Cassettevloer

 

Al onze tenten kunnen voorzien worden van cassettevloer. Deze is gemaakt uit dennenhout, bevestigd op aluminium profielen.
De vloerpanelen, met een standaardafmeting van 2,5m x 1m, worden op een metalen frame geplaatst dat genivelleerd gelegd wordt.
Zo bent u zeker van een stabiele ondergrond in uw tent.

 

Verwarming en verlichting

 

Al onze tenten kunnen voorzien worden van verschillende soorten verwarming of verlichting. Aarzel niet om hier meer informatie over te vragen.

 

Andere

 

Voor al onze kadertenten kunnen we vaste wanden, glazen wanden, deuren, transparante daken, intergevels, tapijt en zoveel meer voorzien. Aarzel niet om hierover contact op te nemen!

 

Veiligheid

Party Professionals werkt steeds met veiligheid in het achterhoofd. Onze tenten voldoen aan alle Europese normen. De nodige attesten kunnen hiervan voorgelegd worden.

Reiniging

Party Professionals heeft in 2016 in een eigen wasplaats met professionele reinigingsmachines geïnvesteerd.  Met deze machines worden onze tentzeilen vakkundig gereinigd.

 
 
Vestigingen

Party Professionals bvba
Kantoor: Leuvensebaan 85, 3220 Holsbeek
Magazijn: Bleyveldstraat 17, 3320 Hoegaarden

Transportkosten worden berekend van uit ons magazijn in Hoegaarden.

 

Contacteer ons

Tel: +32 16 29 15 47
Mail: info@decuber.be

Jobs

Binnen ons bedrijf zijn we steeds opzoek naar gemotiveerde werknemers. Je komt terecht in een bedrijf waar groepsgeest, plezier en hard werken samengaan. We bieden een stabiele omgeving met de mogelijkheid flexibel te werken, maar waar avond- en weekendwerk in bepaalde periodes ook noodzakelijk is. Fijne collega’s en uitdagende projecten behoren eveneens tot het basispakket!