Stretchtenten

 

Naast de eerder traditionele pagode- en de kadertenten hebben we ook stretchtenten van 10m op 7,5m en 10m op 15m in ons gamma opgenomen. Zij vormen een vernieuwende, exclusieve oplossing voor wie zijn gasten wil verrassen met een uniek concept. Geen enkele opstelling is hetzelfde! Deze stretchtenten kunnen gebruikt worden voor alle denkbare events: trouwfeest, tuinfeest, communie, VIP ruimte, …
En dit op elke ondergrond, met of zonder vloer. Ook deze unieke tenten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Veiligheid

Party Professionals werkt steeds met veiligheid in het achterhoofd. Onze tenten voldoen aan alle Europese normen. De nodige attesten kunnen hiervan voorgelegd worden.

Reiniging

Party Professionals heeft in 2016 in een eigen wasplaats met professionele reinigingsmachines geïnvesteerd.  Met deze machines worden onze tentzeilen vakkundig gereinigd.

Vestigingen

Party Professionals bvba
Kantoor: Leuvensebaan 85, 3220 Holsbeek
Magazijn: Bleyveldstraat 17, 3320 Hoegaarden

Transportkosten worden berekend van uit ons magazijn in Hoegaarden.

 

Contacteer ons

Tel: +32 16 29 15 47
Mail: info@decuber.be

Jobs

Binnen ons bedrijf zijn we steeds opzoek naar gemotiveerde werknemers. Je komt terecht in een bedrijf waar groepsgeest, plezier en hard werken samengaan. We bieden een stabiele omgeving met de mogelijkheid flexibel te werken, maar waar avond- en weekendwerk in bepaalde periodes ook noodzakelijk is. Fijne collega’s en uitdagende projecten behoren eveneens tot het basispakket!